Krijoni faqen tuaj personale ose të kompanisë me ne

Përdorim teknologjinë më të mirë në krijimin e projekteve tona.

web developer

Web Design

Hartojmë dhe zhvillojmë faqe interneti me dizajne origjinale dhe plotësisht të përgjegjshme në celular. Uebsajti është një kartë biznesi, është vitrina e dukshme “e shtypur në rrjetë” h24.

User experience​

Krijojmë uebsijte dinamike, të shpejtë dhe të lehtë për të lundruar në faqet e internetit për të garantuar përvojën më të mirë të përdoruesit. Përvoja e përdoruesit (“User experience​” ne anglisht) ose UX përcakton marrëdhëniet midis një personi dhe një produkti, një shërbimi, një sistemi. 

ux get web solution
social media get web solution

Social Media

Punojmë nga Torino, por mund të mbërrijmë gjithandej falë rrjeteve sociale!
A keni një profil që nuk mund ta menaxhoni më?! Mund të ndjekim profilet e tua sociale, ose në rast se je shumë të zënë me projekte të tjera mund t’ju këshillojmë me kë të kontaktoni. 

Zhvillues në PHP dhe JavaScript

Zhvillojme project si ne pjesës së përparme(front-end) ashtu  dhe pjeses se mbrapme(back-end). Preferojmë të zhvillojmë me gjuhët PHP dhe Javascript. Krijojmë faqe me wordpress, prestashop, bootstrap ose me html5 të thjeshtë, sipas preferencave të klientëve.

programming get web solution
direct email marketing

DEM

Realizimi i DEM (direct email marketing) në html5 dhe css3 të pastër për të përmirësuar strategjinë e fushatës suaj të marketingut në internet.

Marketing i Automatizuar

Një frazë shumë e dëgjuar në ditët e sotme por çfarë është?!
Automatizimi i marketingut është një sistem automatizimi (një softuer) që ju lejon të automatizoni disa aktivitete të përsëritura të marketingut. Në mënyrë që aktivitetet operative të marketingut të jenë më efikase, duke siguruar të dhëna dhe statistika të dobishme për të bërë fushata më efektive.

marketing automation get web solution
Web design get web solution

Programimi është pasioni im

Cdo profesion ka të mirat dhe të këqijat e veta. Programimi më bën të ndjehem i lirë dhe në të njëjtën kohë “skllav” në bërjen e punës në mënyrën më të mirë dhe humane të mundshme.

Kush mund të përfitojë nga këto shërbime?

bussinesman

I pavarur

Ju jeni një mjek, një dentist, një avokat etj. Kurseni duke krijuar faqen tuaj të internetit profesionale me teknologjinë më të mirë të momentit.

new-websites

Faqe e re

Get Web Solution ju ndihmon të indeksoni faqen tuaj të re në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të rrisni trafikun.

startup

Kompani e re

Nëse jeni kompani e re dhe keni nevojë për strategji për mënyrën e qasjes së dhe afrimit te klientëve të rinj, Get Web Solution bën për ju.

Artista & Sportista

Nëse jeni një artist ose një sportist dhe keni nevojë për një sit të ri ose për të ribërë "përbërjen" e faqes tuaj të vjetër, Get Web Solution është këtu për ju.

Blogger

Kaloni më shumë kohë duke rritur blogun tuaj dhe më pak kohë duke optimizuar dhe siguruar faqen tuaj.

professiont

Biznes i vogël

Kurseni para duke zëvendësuar zgjidhjet e shtrenjta të SEO me thjeshtësinë që Get Web Solution ju ofron për të marrë më shumë trafik dhe klientë.